"Το απόμερο": Αν δεν πας δεν ξέρεις τι χάνεις...!



Το σίδερο, το τσιμέντο και το ξύλο του εσωτερικού χώρου ορίζουν το διακοσμητικό μινιμαλισμό, ενώ οι γεύσεις θα σας «μεθύσουν» με την απόλαυση του κρέατος.

Στην άκρη της πόλης στην οδό Σοφοκλέους , ο ιδιοκτήτης Γιάννης Κριεμπάρδης είχε την έμπνευση να συνεχίσει την παράδοση των αυθεντικών Ελληνικών ψητοπωλείων..
Ολα είναι τόσο παραδοσιακά που ο χρόνος γυρίζει πίσω όταν στα ψητοπωλεία σε μεθούσαν οι μυρωδιές απο το κρέας...!

Μπριζόλες Τ-bone, χοιρινές και μοσχαρίσιες, spare ribs, burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, αλλά και –το καμάρι του η γουρνοπούλα!– κοτόπουλο μπριζόλα καλύπτουν κάθε απαίτηση των κρεατοφάγων. Τα κρέατα ετοιμάζονται και μαρινάρονται εντός του μαγαζιού και συνοδεύονται από πλούσιες σαλάτες και ορεκτικά, που τρελαίνουν τον ουρανίσκο.
Αψογο σέρβις και όλα πεντακάθαρα, σε τιμές προσγειωμένες στην πραγματικότητα.
Ολα αυτά με πολύ μεράκι απο τα νέα παιδιά που θέλουν να ευχαριστήσουν τους Κορίνθιους και να πετύχουν...


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου