Εγινε "ερημίτης" για να μην απολύσει ούτε έναν Κορίνθιο...!

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΡΣΙΝΟ!
Αύριο βράδυ στην Τρίπολη,ξεκινά η έκθεση "Πελοπόννησος EXPO", με την παρουσία του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση.
Για πρώτη φορά και τα 7 επιμελητήρια της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επιχειρηματικότητα στον Μοριά αλλά και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων που προσφέρουν τα μέγιστα στην Εθνική Οικονομία.
Τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου στην αυριανή επίσημη έναρξη της έκθεσης έχουν αποφασίσει να τιμήσουν ένα σπουδαίο Πελοποννήσιο επιχειρηματία.
Ενα επιχειρηματία με μονάδες σε όλους τους νομούς της περιφέρειας και με περισσότερους απο 300 εργαζόμενους, οι οποίοι απολαμβάνουν ακόμα και μέσα στην καρδιά της πιο σκληρής κρίσης που γνώρισε η Ελλάδα, την σιγουριά και βεβαιότητα της εργασίας τους.
Πρόκειται για έναν μοναδικό άνθρωπο που η προσφορά η δική του, όσο και της αείμνηστης μητέρας του έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα όχι μόνο στην Οικονομία της Πελοποννήσου αλλά και στην κοινωνία.
Πριν 3 χρόνια είχε ασφαλίσει όλους τους μαθητές της Πελοποννήσου απο κάθε ατύχημα, ενώ οι δωρρές του είναι καθημερινές σε όλους τους νομούς.
Τα επιμελητήρια εκτίμησαν επίσης ότι ο επιχειρηματίας αυτός κάθε χρόνο ρίχνει στην αγορά του Μοριά περισσότερα απο 80 εκατομμύρια ευρώ, αφού είναι γνωστό ότι ούτε ένα ευρώ του Ομίλου του δεν βγαίνει εκτός Πελοποννήσου.
Πρόκειται για ένα εξαιρερικά ευαίσθητο άνθρωπο, ο οποιος απο την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κρίση, έγινε "ερημίτης" και κλείστηκε στο κτήμα του, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Κόρινθο. Εδώ και 6 χρόνια μία διαδρομή κάνει κάθε μέρα. Απο το κτήμα στο γραφείο της οδού Δαμασκηνού και επιστροφή στο κτήμα.
Οταν του ζητούν οι φίλοι του να βγεί στην Κόρινθο για ένα καφέ απαντά στερεότυπα:
"Οσο διαρκή η κρίση και οι φίλοι μου, οι συμπατριώτες μου την βγάζουν με δυσκολία, οι επιχειρηματίες πρέπει να μην προκαλούν. Είναι αδιανόητο την στιγμή που όλοι με τεράστια προβλήματα προσπαθούμε να επιβιώσουμε, να προκαλούμε τον κόσμο.Οι επιχειρημτίες χρωστάνε στην κοινωνία και στην χώρα και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του."

Αύριο βράδυ  Τιμώμενο πρόσωπο στην Τρίπολη  θα είναι ο επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Λαρσινός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία – Έτοιμο Σκυρόδεμα για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα.
Ο Γιάννης Λαρσινός είναι ένας επιχειρηματίας που λειτουργεί σαν πρότυπο, για τις νεώτερες γενιές της Κορινθίας και πολλοί θέλουν να πλησιάσουν την επιτυχία αλλά και το μοντέλο ζωής του, που τον κάνει να ξεχωρίζει.
Το όνομα του δεν βρέθηκε ποτέ σε κανένα σκάνδαλο, καμία λίστα και δεν απασχόλησε ποτέ τους κοσμικούς ή άλλους κύκλους.!

Εκανε μία μικρή εταιρεία ένα ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ στο σκυρόδεμα
Για την ιστορία οφείλουμε να πούμε ότι ο Γιάννης Λαρσινός στην μακρινή πλέον δεκαετία του '90, έβγαλε με προσωπικό ρίσκο την ακμάζουσα αλλά μικρή τότε επιχείρηση "Λαρσινός" στον κόσμο και κατάφερε όχι μόνο να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς του τσιμέντου στην Ελλάδα αλλά και να τους κερδίζει σταθερά απο τότε.
Αν ψάξει κανείς να βρεί το μυστικό της επιτυχίας είναι ένα και πολύ απλό.
Ο Γιάννης συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του Ηλία. Εχει αυτή την ξεχασμένη πλέον Κορινθιακή μπέσα για την οποία τον σέβεται όλος ο χώρος των κατασκευών στην Ελλάδα και τον τιμούν ακόμα και οι πολυεθνικές. Η Κορινθιακή μπέσα και ο ζεστός του χαρακτήρας του άνοιξαν όλες τις πόρτες.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο όμιλος είναι μία οικογένεια και όλοι δουλεύουν για όλους σαν να είναι δική τους η επιχείρηση..!
Η "Λαρσινός" μπήκε ανάμεσα στις πολυεθνικές του τσιμέντου στην Ελλάδα και πήρε με αρχή τις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας όλα σχεδόν τα μεγάλα δημόσια έργα, όπως, Ολυμπικά έργα,τις γέφυρες του Ισθμού,  Εγνατία, ΠΑΘΕ, Κηφισσό, Ιονία οδός, Ολυμπία οδός,μετρό Αθήνας αλλα και το μετρό της Θεσσαλονίκης.!
Σήμερα ο Ομιλος διαθέτει 5 λατομεία και 24 εργοτάξια σκυροδέματος σε όλη την Ελλάδα,παντού δουλεύουν Κορίνθιοι και Πελοποννήσιοι εργαζόμενοι.
Τα επιμελητήρια του Μοριά τιμούν όπως αξίζει ένα επιχειρηματία που έχει ήδη προσφέρει πολλά στην Πελοπόννησο και στην χώρα..!

Γ.Λ.
Νοέμβριος 2016
Street life



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου