60 κιλά χασίς έπιασαν στους Αγίους Θεοδώρους!!!!


Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών έπιασε η τροχαία Κορίνθου, προχθές  το μεσημέρι, του Σαββάτου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Μετά απο έρευνες  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του.!

Αυτό έγινε στο 72,6ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών,όταν  αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, εντόπισαν εντός ακινητοποιημένου λόγω μηχανικής βλάβης οχήματος, σχεδόν -60- κιλά κάνναβης και ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, το οποίο ανέλαβε τη διενέργεια των ερευνών.
Μετά από συστηματική και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αλλά και αποτελεσμάτων φυσικών και τεχνικών μεθόδων, προέκυψε ότι την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, μετέφεραν ένας  26χρονος και ένας  28χρονος, οι οποίοι εγκατέλειψαν το  όχημα, ενώ ο 32χρονος τους παρείχε την αναγκαία συνδρομή προκειμένου να διαφύγουν.μόλις αυτό χάλασε και προσπάθησαν να διαφύγουν με την βοήθεα άλλου 32χρονου συμπατριώτη τους.

 Ο 32χρονος εντοπίσθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα κάνναβης, καθώς και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Οι συνεργοί του αναζητούνται..!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου