Τι συμβαίνει και έχει αναστατωθεί η κοινωνία της Νεμέας;;;

Κόλαση γίνεται τις τελευταίες ημέρες και ώρες στην πόλη και την περιοχή της Νεμέας, απο ένα μεγάλο για τα δεδομένα  οικονομικό σκάνδαλο με μεγάλες προεκτάσεις κοινωνικές αλλά και πολιτικές.
Η τοπική κοινωνία έχει σηκωθεί στο πόδι και τα θύματα λένε ότι είναι εκατοντάδες.
Οι πάντες ασχολούνται με αυτό και σύντομα το θέμα θα μεταφερθεί και στην πολιτική αντιπαράθεση,γιατί έχει και πολιτικές προεκτάσεις.
Ολα ξεκίνησαν απο ένα ατύχημα που έκανε κάπου στη Λαμία μία νταλίκα και ο οδηγός διαπίστωσε ότι ενώ είχε πληρώσει την ασφάλεια του φορτηγού αυτό ήταν ανασφάλιστο...!

Ενα δεύτερο ατύχημα στην περιοχή της Νεμέας ήταν η αιτία να πάρει μαζικές διαστάσεις το θέμα και να εξελιχθεί σε σκάνδαλο που συζητιέται πλέον παντού και έντονα...
Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν εκατοντάδες αυτοκίνητα της περιοχής είναι ανασφάλιστα ενώ είχαν πληρώσει κανονικά την ασφάλεια τους.
Το πρόβλημα διέρρευσε και μαζικά πλέον όσοι ήταν ασφαλισμένοι στην συγκεκριμμένη εταιρεία άρχισαν να ψάχνουν τα συμβόλαια τους και διαπίστωσαν ότι ενώ είχαν πληρώσει για εξάμηνο ή χρόνο η ασφάλεια που είχαν ήταμ  για διάστημα πολύ μικρότερο...!
Πελάτης της εταιρείας που είχε πληρώσει για ένα χρόνο συμβόλαιο είχε ασφαλιστεί για 3 μήνες και τους υπόλοιπους εννέα  κυκλοφορούσε χωρίς να το ξέρει με ανασφάλιστο αυτοκίνητο...!
Η εταιρεία δηλώνει άγνοια και λέει ότι ασφάλισε τα αυτοκίνητα για όσο διάστημα πληρώθηκε...!
Ετσι τα βέλη έχουν στραφεί εναντίον του ασφαλιστή της εταιρείας στην περιοχή της Νεμέας.
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει πόσο καιρό συνέβαινε αυτό...!
Μιλάμε για εκατοντάδες αυτοκίνητα και το ποσό είναι μεγάλο.
Το θέμα αφορά και τον δήμο Νεμέας και θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις,όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και απο την πλευρά του ασφαλιστή..!
Οπως συμβαίνει πάντα στις κλειστές κοινωνίες ανεξάρτητα απο το μέγεθος του προβλήματος η συγκεκριμμένη υπόθεση στη Νεμέα έχει πάρει μυθικές διαστάσεις...!

Δεκέμβριος 2016
Steet life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου