Τι παίζουν σήμερα τα σινεμά της πόλης!


Mε νέες ταινίες συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα οι δύο κινηματογράφοι της πόλης.
Το Street Life, σας ενημερώνει καθημερινά και σας προτείνει, αυτά τα κρύα βράδια να τα περάσετε με μία απο τις καλές ταινίες,στις ζεστές αίθουσες.


Lais Cineplex
Προτείνουμε:
Allied - Σύμμαχοι
αίθουσα 2
ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22:00
1942. Ο μυστικός πράκτoρας Max Vatan (Brat Pitt) πέφτει με το αλεξίπτωτο του στην έρημο του Μαρόκου, και μεταφέρεται από έναν σιωπηλό οδηγό στην Καζαμπλάνκα. Εκεί συναντά την Marianne Beausejour (Marion Cotillard), μια Γαλλίδα κατάσκοπο. Μαζί υποδύονται το παντρεμένο ζευγάρι, με σκοπό να πλησιάσουν και να δολοφονήσουν έναν Γερμανό πρόξενο.
Ο Max και η Marianne ερωτεύονται, όπως ήταν αναμενόμενο, και μετά την αποστολή ο Max την προσκαλεί να γυρίσει μαζί του στο Λονδίνο ως σύζυγός του. Μετά την γέννηση του παιδιού τους, οι δυο τους απολαμβάνουν μια φαινομενικά ειδυλλιακή σχέση. Αλλά σε κάποιο σημείο οι ανώτεροι του Max τον καλούν με υποψίες για την ταυτότητα της Marianne. Είναι άραγε όντως αυτή που λέει ότι είναι;



 Apollon Cinemas 
Προτείνουμε: 
Underworld: Η Αιματοχυσία
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άνα Φέρστερ με τους: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τέο Τζέιμς, Λάρα Πάλβερ

Παγιδευμένη στη συνωμοσία της φιλόδοξης Σεμίρα, η Σελίν θεωρείται προδότρια και καταδιώκεται από τα βαμπίρ τη στιγμή που οι λυκάνθρωποι ετοιμάζονται για τη μεγάλη τελική τους επίθεση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου