«Πρώτο τραπέζι πίστα» για όλα τα πορτοφόλια


«Live» επιλογή τραπεζιού, τιμή φιάλης με... χωροταξικά κριτήρια, ποικιλίες με εξτρά χρεώσεις, σαμπάνιες στα πρώτα τραπέζια και οι ξηροί καρποί... μποναμάς! Οι μεγάλες πίστες της Αθήνας φόρεσαν τα καλά τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα πλήθη! Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει φέρει τεράστιες αλλαγές στη ζωή του Ελληνα τα τελευταία χρόνια, όμως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα νυχτερινά κέντρα γεμίζουν κόσμο. Αλλωστε, η φτώχεια θέλει καλοπέραση, όπως λέει και η λαϊκή ρήση.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι κρατήσεις σε μπουζούκια, μουσικές σκηνές αλλά και στα live clubs κινούνται και φέτος σε υψηλά επίπεδα, με τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να οδεύουν σε κάποιες περιπτώσεις προς το sold out. Οσο για τις χρεώσεις; Σε γενικές γραμμές θα παραμείνουν ίδιες τα εορταστικά βράδια, με μικρές αυξήσεις. Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα αποτελεί η παραμονή της έλευσης του 2017. Το εν λόγω βράδυ στα περισσότερα μαγαζιά οι τιμές θα πάρουν την ανιούσα, φτάνοντας ως το... ρετιρέ!
Στο Κέντρο Αθηνών, όπου συμπρωταγωνιστούν φέτος ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα, η τιμή της απλής φιάλης ποτού θα παραμείνει αύριο το βράδυ στα 170 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Ειδικά για την παραμονή των Χριστουγέννων όμως είναι υποχρεωτική και μια ποικιλία τυριών και αλλαντικών για κάθε τετραμελή παρέα, που χρεώνεται επιπλέον 40 ευρώ.

Στο μεγάλο πάρτι της παραμονής της καινούργιας χρονιάς όμως τα δεδομένα στον ίδιο χώρο θα είναι διαφορετικά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το Κέντρο Αθηνών για να επιλέξουν σε συνεννόηση με τους μετρ το τραπέζι τους και να αφήσουν μια προκαταβολή της τάξης του 50% της ελάχιστης κατανάλωσης. Στα πρώτα τραπέζια, τα οποία έχουν -όπως μαθαίνουμε- μεγάλη ζήτηση, η χρέωση είναι 100 ευρώ το άτομο, δηλαδή 400 ευρώ για μια τετραμελή παρέα, και περιλαμβάνει ένα μπουκάλι ποτό, μια σαμπάνια και μια αλμυρή ποικιλία. Στα πιο πίσω τραπέζια η τιμή κατεβαίνει στα 300 ευρώ ανά τέσσερα άτομα (με μια φιάλη premium ποτού) και στους εξώστες φτάνει στα 240 ευρώ.

Στο Ποσειδώνιο, όπου συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα, υπάρχουν επίσης αλλαγές τις παραμονές των δύο μεγάλων γιορτών. Η απλή φιάλη ποτό χρεώνεται 30 ευρώ παραπάνω, φτάνοντας στα 190 ευρώ για μια τετραμελή παρέα, η special ανεβαίνει στα 220 ευρώ, ένα μπουκάλι κρασί κοστίζει 95 ευρώ για δύο άτομα και η είσοδος με ποτό στο μπαρ 20 ευρώ. Στο εν λόγω νυχτερινό μαγαζί υπάρχει σε μόνιμη βάση μενού α λα καρτ (με τιμές καταλόγου), σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να φάει, αλλά όχι κάποιο ειδικό εορταστικό πιάτο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου