Μυστικά για ένα επιτυχημένο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν


Είστε υπεύθυνες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και έχετε πελαγώσει. Πως θα καταφέρετε να στήσετε ένα τραπέζι χωρίς πολύ κόπο και έξοδα και να αποφύγετε συχνά λάθη. Πως θα ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας;
 1. Μη «φορτώνετε» τους καλεσμένους σας με ξηρούς καρπούς, καναπεδάκια και άλλα τέτοια. Μια – δυο επιλογές χρειάζονται και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

2. Αν καλέσετε ανθρώπους για πρώτη φορά, φροντίστε να μάθετε τις διατροφικές τους συνήθειες. Κάποιοι ίσως ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα κι εσείς καλό θα είναι να το γνωρίζετε.

 3. Ποτέ μην ετοιμάζετε μια συνταγή που δεν έχετε εκτελέσει ξανά στο παρελθόν.

 4. Ακολούθησε τον κώδικα των ρεστοράν που επιβάλλει για αρχή μια ελαφριά σαλάτα, ένα καλάθι με ψωμί, το κυρίως πιάτο κι ένα επιδόρπιο με καφέ στο τέλος.

5. Στόλισε απλά το τραπέζι με τα σερβίτσια. Για το σπίτι αρκούν δύο μαχαιροπίρουνα (της σαλάτας και του κυρίως πιάτου), δύο πιάτα (του ψωμιού και του κυρίως πιάτου), 2 ποτήρια (για νερό και κρασί), ένα μαχαίρι, ένα πιρούνι κι ένα κουτάλι.

 6. Φτιάξτε μια μελωδική playlist, αλλά προτιμήστε οι ήχοι να είναι διακριτικοί. Κάτι σε απαλό ροκ με τις κλασικές επιρροές του Bowie και του Lou Reed.

7. Έχετε πάντα ένα μπουκάλι κόκκινο κι ένα μπουκάλι λευκό κρασί στην άκρη του τραπεζιού ανοιχτά. Φροντίστε να γεμίζετε τα ποτήρια όποτε αδειάζουν.

Είστε υπεύθυνες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και έχετε πελαγώσει. Πως θα καταφέρετε να στήσετε ένα τραπέζι χωρίς πολύ κόπο και έξοδα και να αποφύγετε συχνά λάθη. Πως θα ικανοποιήσετε τους καλεσμένους σας; 1. Μη «φορτώνετε» τους καλεσμένους σας με ξηρούς καρπούς, καναπεδάκια και άλλα τέτοια. Μια – δυο επιλογές χρειάζονται και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. 2. Αν καλέσετε ανθρώπους για πρώτη φορά, φροντίστε να μάθετε τις διατροφικές τους συνήθειες. Κάποιοι ίσως ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα κι εσείς καλό θα είναι να το γνωρίζετε. 3. Ποτέ μην ετοιμάζετε μια συνταγή που δεν έχετε εκτελέσει ξανά στο παρελθόν. 4. Ακολούθησε τον κώδικα των ρεστοράν που επιβάλλει για αρχή μια ελαφριά σαλάτα, ένα καλάθι με ψωμί, το κυρίως πιάτο κι ένα επιδόρπιο με καφέ στο τέλος. 5. Στόλισε απλά το τραπέζι με τα σερβίτσια. Για το σπίτι αρκούν δύο μαχαιροπίρουνα (της σαλάτας και του κυρίως πιάτου), δύο πιάτα (του ψωμιού και του κυρίως πιάτου), 2 ποτήρια (για νερό και κρασί), ένα μαχαίρι, ένα πιρούνι κι ένα κουτάλι. 6. Φτιάξτε μια μελωδική playlist, αλλά προτιμήστε οι ήχοι να είναι διακριτικοί. Κάτι σε απαλό ροκ με τις κλασικές επιρροές του Bowie και του Lou Reed. 7. Έχετε πάντα ένα μπουκάλι κόκκινο κι ένα μπουκάλι λευκό κρασί στην άκρη του τραπεζιού ανοιχτά. Φροντίστε να γεμίζετε τα ποτήρια όποτε αδειάζουν.

Πηγή www.life2day.gr: http://www.life2day.gr/2016/12/mustika-gia-ena-epituchimeno-prwtochroniatiko-revegion/
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου