Απίστευτη προσφορά του Δεσπότη στο Νοσοκομείο!!!!


ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου οι ανάγκες των πασχόντων αδελφών μας αυξάνονται.

Η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου με την φροντίδα και την μέριμνα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου αναπτύσσει καθ᾿ όλη την διάρκεια του έτους ένα μεγάλο δίκτυο δράσεων για την ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας, το οποίο εντείνεται ιδιαίτερα κατά την περίοδο αυτή.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και κατόπιν σχετικού αιτήματος της νέας Διευθύντριας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Δήμητρας Καλομοίρη προς τον σεπτό Ποιμενάρχη μας για ηθική και υλική ενίσχυση, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, αναλογιζόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευόμενοι αλλά και την σοβαρότητα του έργου που επιτελείται από τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, κινητοποιήθηκε άμεσα προβαίνοντας στην άμεση αγορά 250 παπλωμάτων και 200 σεντονιών, καλύπτοντας με αυτήν την προσφορά μια άμεση ανάγκη του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου.

Στην συνάντηση που είχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας, οι συνεργάτες του Κληρικοί και Λαϊκοί με την Διευθύντρια και το Δ. Σ του Νοσοκομείου για την επίδοση των κλινοσκεπασμάτων τονίστηκε η αναγκαιότητα αυτής της αγαστής συνεργασίας προς ανακούφιση των ασθενών αδελφών μας.

Κατά την έξοδό του από το Νοσοκομείο ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συνάντησε μια ομάδα παιδιών από το Γυμνάσιο Ζευγολατείου, της Ι. Μητροπολιτικής μας Επαρχίας, που βρισκόταν εκεί στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, προς τα οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ομίλησε πατρικά και τα νουθέτησε σχετικά με την αναγκαιότητα της προσφοράς προς τους πάσχοντες αδελφούς μας.

 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου