Σημαντική προσφορά της Αννας Κοντονή στο Ξυλόκαστρο!


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης,ενόψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,διένειμε  ποσότητες τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στην προσπάθεια του Δήμου,για τη στήριξη των συνδημοτών μας που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική και κοινωνική κρίση, συνεισέφεραν και επιχειρηματίες - συνδημότες μας.
Μεταξύ αυτών, ιδιαιτέρως σημαντική και γενναιόδωρη ήταν η προσφορά 300 κιλών νωπού κρέατος, από τη γνωστή -για τη φιλανθρωπική δράση της- επιχειρηματία κα Άννα Κοντονή.

Η κα Κοντονή, διακεκριμένη συντοπίτισσα μας, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου και ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στις όποιες ανάγκες προκύπτουν. Για την ανιδιοτελή και αδιάκοπη προσφορά της την ευχαριστούμε θερμά.
Θερμά ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας για την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά τους.
Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην κα. Αννα Κοντονή στην οποία αναφέρει:

Αγαπημένη μου Άννα,
σε ευχαριστώ θερμά για την αδιάλειπτη στήριξή σου στο Δήμο και την περιοχή μας,
και την ενεργό ανταπόκρισή σου σε κάθε αίτημα συνεισφοράς και υποστήριξης
που σου απευθύνουμε.
Η πολυετής γνωριμία και φιλία μας, και η -σε βάθος- γνώση της πολυσχιδούς σου δραστηριότητας για την κοινωνική προστασία, την αλληλεγγύη, την τοπική ανάπτυξη,καθιστούσε βέβαιη και την πρόσφατη εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά σου.
Για αυτήν, αλλά και για όλες τις προηγούμενες ενέργειές σου, για τη διακριτικότητα,τη συνέπεια, την απαράμιλλη γενναιοδωρία και την εγκάρδια φιλία σου,σε ευχαριστώ θερμότατα, και εκ μέρους των δημοτών και κατοίκων της περιοχής μας.
Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευημερία
κι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.
Με βαθύτατη εκτίμηση
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου