Ανέλαβε να οδηγήσει τον ΚΑΟΚ στην κορυφή...!

 Πριν απο δύο χρόνια δύο ιστορικοί για το Κορινθιακό μπάσκετ σύλλογοι,αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη την μιζέρια, τις αντιπαλότητες και τις άκαρπες φιλοδοξίες και να δημιουργήσουν μία νέα μεγάλη και ισχυρή ομάδα.

Ο  Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου  και Παλαίμωνας ένωσαν τις δυνάμεις και το μεράκι τους και έφτιαξαν μία δυνατή ομάδα,που ήδη έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για τσ σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Παλαίμωνας ήταν απο τα παλαιότερα και ιστορικότερα σωματεία μπάσκετ παρ' όλα αυτά δεν κρύφτηκε πίσω απο την ιστορία αλλά κοίταξε το μέλλον και οι άνθρωποι του σήμερα δικαιώνονται.
Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝΑΣ ήταν το πρώτο μεταπολεμικό σωματείο της Κορίνθου. Ιδρύθηκε το 1970 όπως αυτό βεβαιώνεται τόσο από την επισυναπτόμενη αίτηση που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου στις 23.5.1970, όσο και από την επίσης επισυναπτόμενη καταχώρηση (4.7.1970) στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων. Επιπλέον αμέσως το νεοϊδρυθέν σωματείο αναγνωρίσθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την επισυναπτόμενη υπ’ αριθμόν 19346/8-7-1970 απόφασή της.
Το σωματείο ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Αντώνη Λίντα που ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής, και του έδωσε το όνομα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – Ο ΠΑΛΑΙΜΩΝ».

 Η νέα ομάδα ο ΚΑΟΚ, έχει αρχίσει να στρέφει πάνω του τα βλέματα του Ελληνικού μπάσκετ και έχει βρεί την δική του θέση στην καρδιά των Κορίνθιων.
Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα είναι απλά εραστές του μπάσκετ και το κάνουν με μεράκι.
Βρίσκουν τα λεφτά ή τα βάζουν απο την τσέπη τους. Προσφέρουν πολλές ώρες εθελοντικά για να μην λείπει τίποτα απο την ομάδα και την συνοδεύουν παντού.
Οι Κορίνθιοι φίλαθλοι το έχουν ήδη αναγνωρίσει.

Ποιός είναι ο προπονητής του ΚΑΟΚ
Ο ΚΑΟΚ δεν κρύβει ότι έχει φιλοοδοξίες οι οποίες αν στηριχθούν οικονομικά απο τους φορείς και τους παράγοντες της πόλης μπορούν να τον οδηγήσουν πολύ ψηλά.
Στις αρχές του καλοκαιριού η ομάδα προσέλαβε ως προπονητή ένα πολύ έμπειρο Πατρινό κόουτς, με γνώση του αθλήματος αλλά και με μεγάλες επιτυχίες σε ομάδες που ανέβασε μέχρι και την πρώτη κατηγορία.
Είναι ο Νίκος Βουρνάς είναι 40 χρονών και  έχει αναλάβει να οδηγήσει τα παιδιά του ΚΑΟΚ όσο πιο ψηλά μπορούν και να βάλει το Κορινθιακό μπάσκετ στον χάρτη της μεγάλης κατηγορίας.
Εμπειρος, γνώστης, σεμνός προπονητής που σέβονται οι παίκτες και μπορεί να τους παίρνει σε κάθε αγώνα το καλύτερο απο τον καθένα.
Οι άνθρωποι του ΚΑΟΚ εμπιστεύονται τον Νίκο Βουρνά και του έχουν αναθέσει ρόλο "αρχιτέκτονα" στην ομάδα, για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται..!
Δεκέμβριος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου