Ο Τάκης Καλογερόπουλος οδηγεί το Delmar στη νέα δεκαετία του!


Στην πόλη όλα αλλάζουν.
Παλιά μαγαζιά κλείνουν και νέα ανοίγουν.
Νέες τάσεις αναπτύσσονται και νέες μόδες στον καφέ έρχονται στην Κόρινθο.
Τα καφέ μετατρέπονται σε all day resaurants ή all day food bars, αλλά υπάρχει ένα που αποτελεί σταθερή αξία και παραμένει αναλοίωτη 10 χρόνια τώρα.
Το Delmar,ξέρει να προσφέρει καλό καφέ, καθαρό ποτό και να εξυπηρετεί με τον ίδιο φιλικό τρόπο τους διαχρονικούς του πελάτες.

O ιδιοκτήτης του Τάκης Καλογερόπουλος,μεγαλωμένος μέσα στα καφέ επαγγελματικά ξέρει τον τρόπο να κάνει το περιβάλλον όμορφο και  όλοι να νοιώθουν άνετοι, μπροστά στον Κορινθιακό.
Ο ίδιος είναι ένας σεμνός άνθρωπος που του αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνει ακούραστα με μεράκι απο έφηβος.
Τώρα που έχει ο ίδιος την ευθύνη του Delmar, έχει τα δικά του σχέδια για να οδηγήσει το γνωστό Κορινθιακό στέκι στην επόμενη δεκαετία
Σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται οι αλλαγές οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες εικόνες, νέες εμπειρίες αλλά και γεύσεις.!
Είναι αλήθεια ότι οι πελάτες του Delmar, έμαθαν να είναι απαιτητικοί και αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο που τους κρατά χρόνια στην γνωστή γωνία στα Καλάμια.!
Η νέα εποχή που ξεκίνησε θα φέρει μαζί της εκλεκτική κουζίνα, εντυπωσιακά events και τα καλύτερα Κορινθιακά κρασία για μυημένους ή για όσους τους αρέσει η ποιότητα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε μουσική..!
Καλή μουσική που απελευθερώνει το μυαλό και τις αισθήσεις και δεν ενοχλεί.
Οπως λένε οι συνεργάτες του Τάκη Καλογερόπουλου, η νέα εποχή στο Delmar, δεν θα σβήνει την ιστορία του αλλά θα την πάει πολύ πιο μακριά.!
Πάντα κρατώντας τις αρχές ενός καφέ, που δεν αντέχει μόνο τα κύματα του Κορινθιακού αλλά και τις αλλαγές στις προτιμήσεις και την αγορά των Κορινθίων.!
 Και όλα αυτά σε ένα ανανεωμένο και χαλαρωτικό περιβάλλον που ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται..!


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου