ΜΠΑΜ! Ο Πισιμίσης φέρνει παίκτη Super league στην Κόρινθο!

Ανεβαίνουν πολύ ψηλά πλέον ο πήχυς του ανταγωνισμού στις δύο Κορινθιακές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Η εμπλοκή του κ.Θανάση Πισιμίση στα διοικητικά του ΠΑΣ Κόρινθος και η υπόσχεση του ότι θα βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα, δημιουργεί νέες ισορροπίες.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο κ.Πισιμίσης θα ξεκινήσει με την προσφορά στον ΠΑΣ ενός παίκτη απο την Super league, που θα είναι το μεγάλο μεταγραφικό μπάμ στην μεταγραφική αγορά όχι μόνο της Κορινθίας.
Ο κ.Πισιμίσης λένε οι ίδιες πηγές είναι πολύ κοντά στο να πληρώσει και να  πάρει την υπογραφή του Νίκου Γάλα, ενός παίκτη με τεράστια εμπειρία αλλά και μεγάλη καριέρα σε Πανιώνιο και Καλλονή στην πρώτη Εθνική κατηγορία αλλά και στις εθνικές ομάδες.!
Η προσθήκη ενός τέτοιου ονόματος-πολυτέλεια για το τοπικό ποδόσφαιρο  στο ρόστερ της ομάδας είναι σίγουρο οτι δημιουργεί υπεροπλία στην μεσαία γραμμή του ΠΑΣ.
Δείτε ποιός είναι ο Νίκος Γάλας απο την επίσημη σελίδα της Καλλονής:
Ο Νίκος Γάλας είναι γέννημα θρέμμα Καλλονιάτης και γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1986. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών από την ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Το 2004 πήγε στον Πανιώνιο για δύο χρόνια. Την σεζόν 2007-2008 ο Νίκος Γάλας επέστρεψε στο νησί για λογαριασμό του Αιολικού. Την επόμενη περίοδο μετακόμισε στον Ιωνικό. Έχει λάβει μέρος σε εθνικές ομάδες της K17 και της Κ19. Τον Αύγουστο του 2010 ο Νίκος Γάλας υπέγραψε στην ομάδα μας όπου παραμένει μέχρι σήμερα.
:
Δείτε και το βίντεο με τον Νίκο Γάλα:



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου