Το μέγεθος μετράει στο στήθος;


Είναι μια από τις παλαιότερες ερωτήσεις: Τελικά ποιο στήθος αρέσει στους άνδρες; Μόνο το μεγάλο; Το κανονικό; Ή ακόμη και το... μικρό έχει ψυχή;
Για χάρη της επιστήμης, μία ομάδα επιστημόνων θέλησε επιτέλους να δώσει την απάντηση. Ανέλυσαν λοιπόν πάνω 200 προτιμήσεις ανδρών για τα γυναικεία στήθη, δείχνοντάς τους διαφορετικά μεγέθη. Από τους συμμετέχοντες ζητήθηκε στην ουσία να βαθμολογήσουν κάθε φωτογραφία ανάλογα με το πόσο ελκυστική την θεωρούσαν.
Αυτό που ανακάλυψαν -προσοχή, δεν θα σας σοκάρει- είναι η πλειονότητα των ανδρών, οι οποίοι ήταν από τη Βραζιλία, το Καμερούν, την Τσεχία και την Ναμίμπια, προτίμησαν μεσαίου μεγέθους στήθη, ενώ δεύτερα στη σειρά ήρθαν βέβαια τα μεγάλα στήθη. Και φυσικά, όσο πιο σφιχτά τόσο το καλύτερο για εκείνους.
Ωστόσο, όπως τόνισαν οι ερευνητές υπήρχαν αρκετές αποκλίσεις μέσα στην ομάδα, αφού ήταν πολλοί εκείνοι που είτε επέλεγαν τα μεγάλα στήθη είτε αντίθετα τα μικρά.
Εν ολίγοις, αυτή η έρευνα μάλλον ήταν περιττή, αφού επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ξέραμε, Οι άνδρες, πολύ απλά, λατρεύουν το στήθος, ό,τι μέγεθος και εάν έχει.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου