Ελλάδα Βέλου: Εστειλαν ανήλικο να μας πετάξει αυγά...!!!



Αναρτήθηκε πριν απο λίγο στο επίσημο site της Ελλάδας Βέλου και πρόκειται για μία πολύ σοβαρή καταγγελία,που δημιουργεί πολλά θέματα.
Για την καταγγελία αυτή πρέπει να πάρει άμεσα θέση, τόσο η ιστορική ομάδα της Κορίνθου, όσο και η Ενωση.
Αυτά καταγγέλει ο πρόεδρος της ομάδας του Βέλου κ.Γιώργος Τριαντάφυλλος:


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Και σε αυτόν τον αγώνα είχαμε αλλοίωση του αποτελέσματος καθώς το 2ο γκολ της γηπεδούχου ομάδας (2-3) προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ, δίνοντας το δικαίωμα στο 93ο λεπτό του αγώνα το γκολ με πέναλτι  που δεχθήκαμε να μας στερήσει την νίκη που δικαιούμασταν.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Προφανώς στο γήπεδο του Συνοικισμού δεν έχουν δικαίωμα οι φιλοξενούμενες ομάδες να αγωνίζονται για την ιστορία τους.

Στην έναρξη αλλά και στην διάρκεια του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδας μας έγινε υβριστικό σύνθημα στα στόματα των γνωστών οπαδών της Ιστορικής Κορίνθου,  κάποιοι οπαδοί στην ανάπαυλα του αγώνα έστειλαν ένα ανήλικο παιδάκι να του πετάξει αυγά που χάρη στην ειδοποίηση του Κώστα Σπυρόπουλου (Πρόεδρος Α.Ο. Λεχαίου) αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.
Στο 45ο λεπτό μετά την επίτευξη του 2ου γκολ από την ομάδα μας ο Γεώργιος Οικονόμου - εκπρόσωπος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ σηκώθηκε από τον πάγκο βρίζοντας χυδαιότατα τον σκόρερ και απειλούσε του ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Όταν επιτέλους αποβλήθηκε από τον διαιτητή εξήλθε του αγωνιστικού χώρου και βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και συνέχιζε να βρίζει και να απειλεί τον τερματοφύλακά μας.
Στο ημίχρονο του αγώνα κατά περίεργο τρόπο?????? άνοιξε η πόρτα του γηπέδου για να μπουν μερικοί οπαδοί να κτυπήσουν τις πόρτες των αποδυτηρίων και να απειλούν, εκβιάζουν την αποστολή μας και τους διαιτητές, μετά από λίγα λεπτά να εξέλθουν του περιβάλλοντα χώρου των αποδυτηρίων με την πόρτα να κλειδώνεται και πάλι.
Προφανώς οι απειλές και οι εκβιασμοί είχαν αποτέλεσμα καθώς το 2ο γκολ της ομάδας της Κορίνθου προήλθε από εμφανή θέση οφσάιντ.
Στο τέλος του αγώνα άνοιξε και πάλι η πόρτα του γηπέδου ??????? έτσι ώστε να μπορούν να εισέρχονται οι ανεγκέφαλοι οπαδοί και να φωνάζουν, να απειλούν, να εκβιάζουν την αποστολή μας, τους διαιτητές και να πετούν αυγά.
Κατά την αποχώρηση της ομάδας μας και ενώ οι οπαδοί του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ έβριζαν και απειλούσαν, γνωστός οπαδός απώθησε βίαια 14χρονο ποδοσφαιριστή μας!!!!!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: κος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Μάλλον στον κ. Δημόπουλο θα είχαν ανατεθεί διαφορετικού τύπου αρμοδιότητες, όπως το να σχολιάζει και να δυσφορεί για τις αποφάσεις του Διαιτητή όταν κατά την κρίση του δεν ήταν ευνοϊκές για τoν ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟ.
Με μεγάλη δυσκολία οδήγησε τον Οικονόμου Γεώργιο έξω από τον αγωνιστικό χώρο όταν αποβλήθηκε από τον διαιτητή, παράνομα τον άφησε έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων σε όλη την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου και όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο εκπρόσωπος της ομάδας μας τον ενημέρωσε για το γεγονός, ότι ο Οικονόμου έβριζε και απειλούσε τους πάντες πίσω από την εστία του τερματοφύλακά μας απάντησε απρεπέστατα “κάτσε στον πάγκο σου εσύ και μην μιλάς”.
ΦΥΣΙΚΑ οι πόρτες του γηπέδου που άνοιγαν και έκλειναν για να εισέρχονται οι οπαδοί της Κορίνθου στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων για να εκβιάζουν, να απειλούν, να βρίζουν ήταν εκτός αρμοδιοτήτων του.
Δυστυχώς, "ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ!!!!!!!  ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ"
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου