Ύποχωρεί ο χιονιάς - Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Συγκεκριμένα, στο ανατολικό Αιγαίο θα εχει βροχές και τοπικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές.Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νότια.
Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τις πρωινές ώρες στην Εύβοια, τη Στερεά και την Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σταδιακά βελτίωση του καιρού.
Οι άνμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί 5 με 7 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασια θα είναι σε άνοδο. Παγετός θα υπάρξει κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ο οποίος τις πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στα βόρεια γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημερινά, τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Το βράδυ στο Ιόνιο θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία
ένταση.
Θερμοκρασια: από -01 (μείον 1) έως 12 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημερινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου, τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασια: από -01 (μείον 1) έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου