Τι να φορέσεις με τον χιονιά



Οταν φοράς άνετα και πολύ ζεστά ρούχα δεν έχεις πρόβλημα να μετακινηθείς στην πόλη ακόμα κι αυτή είναι παγωμένη.
Μετά από μια νύχτα με χιονιά, ξυπνήσαμε και είδαμε την Αττική ντυμένη στα λευκά. Οι υποχρεώσεις όμως για τις περισσότερες δεν σταματούν σήμερα και καλούνται να ανταποκριθούν σε αυτές. Οταν βρισκόμαστε στο σπίτι, είναι απλό να βάλουμε ό,τι πιο χουχουλιάρικο έχουμε, όταν βρισκόμαστε έξω αυτό, όμως, η εμφάνισή μας – ιδιαιτέρως όταν είναι αυτές οι καιρικές συνθήκες- χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Για να διαχειριστείς την θερμοκρασία της ημέρας, βάλε στην άκρη τα φλατ παπούτσια και τα λεπτά καλσόν, τα ripped jeans και τα δερμάτινα jacket που δεν σε προστατεύουν από το κρύο και διάλεξε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και ζεστή: Πουλόβερ,χοντρά πανωφόρια, ζεστές μπότες, μπουφάν, beanies, κασκόλ, πλεκτά, μάλλινα. Το φινετσάτο στιλ μπορεί να αγκαλιάσει ακόμα και ένα puffer coat, ένα oversized πουλόβερ, ένα sweater dress.
Τips για τις εμφανίσεις σου - Τι να αποφύγεις:
1) Δώσε έμφαση στο knitwear και το layering. Συνδύασε ζεστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Oversized sweaters και sweater dresses είναι σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις.
2) Δεν είναι ημέρα για τακούνια. Για κανένα παπούτσι που δεν σου επιτρέπει σταθερό περπάτημα.
3) Εντονα χρώματα: Συνήθως στο πολύ ζεστό ντύσιμο επικρατούν ρούχα σε ουδέτερους χρωματισμούς. Ομως εσύ κάνε τη διαφορά και συνδύασε ρούχα που έχουν πιο έντονες αποχρώσεις.
4) Δώσε σημασία στα αξεσουάρ: Ακόμα κι αν ντυθείς με μονοχρωμία κάνε τη διαφορά συνδυάζοντας τα ρούχα σου με κασκόλ, σκουφί και γάντια που είναι ιδιαίτερα.
5) Statement coat: Το πανωφόρι σου είναι το basic κομμάτι της σημερινής σου εμφάνισης.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου