Σκηνές απο τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο


Το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι Εκδόσεις
ΠΑΤΑΚΗ, με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Κορινθίας, συνδιοργάνωσαν μια συνάντηση με τον συγγραφέα κ. Ισίδωρο Ζουργό, έχοντας ως αφορμή το βιβλίο του, “Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο”.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, στον Συναυλιακό χώρο “ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ”, στην Κόρινθο.

Η κ.Σοφία Σκάζα, Φιλόλογος, μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ν.Κορινθίας, με τη μοναδική τέχνη λόγου που κατέχει, μίλησε για τον ήρωα του βιβλίου και το ταξίδι της εσωτερικής του αναζήτησης, που χρησιμοποιεί ή δημιουργεί τα εξωτερικά ερεθίσματα παλεύοντας, συνεχώς, ανάμεσα στη λογική και ό,τι είναι πέρα από αυτήν…
 Φυσικά, μίλησε για τον δημιουργό του ήρωα, τον συγγραφέα κ.Ισίδωρο Ζουργό και το εντυπωσιακό συγγραφικό του ταλέντο, που δεν εξαντλείται στα όρια ενός και μόνο βιβλίου, αλλά αστείρευτο συνεχίζει το ταξίδι του συμπαρασύροντας τους αναγνώστες που το συναντούν και γοητεύονται απ΄ αυτό!

Ο συγγραφέας, με τη σειρά του, έδωσε απαντήσεις για την συγκεκριμένη προσωπικότητα που αποτελεί τον ήρωα του βιβλίου του - όνομα, εποχή, καταγωγή, μόρφωση, επάγγελμα, δράση, ταξίδια - αποκαλύπτοντας το βάθος των δικών του ερωτημάτων και το μέγεθος της έρευνάς του, που είχαν ως αποτέλεσμα την συγγραφή αυτού του μυθιστορήματος.
 Ο ίδιος έδωσε έμφαση στη συνομιλία με το κοινό, και έκανε μια σύντομη παρουσίαση όλων των βιβλίων που έχει γράψει καθώς και μία αναφορά στο επόμενο, ανανεώνοντας έτσι και το ραντεβού του με το κοινό που τον παρακολούθησε.
Τον επίλογο της εκδήλωσης αποτέλεσαν η υπογραφή βιβλίων και η έκφραση ευχαριστιών και συγχαρητηρίων.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου