"Μιλήστε για το σεξ με τον δήμαρχο Κορινθίων"

 
Η ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή με την αιγίδα του δήμου Κορινθίων η Πανελλήνια Ενωση Θεολόγων και σύλλογοι γονέων σχολείων της Κορίνθου έχει πάρει διαστάσεις σε όλη την χώρα.
Μετά την καταγγελία της κοινότητας νέων λεσβιών,ομοφυλόφιλων ,τράνς κλπ, η αντιρατσιστική και αντιφασιστική πρωτοβουλία Κορίνθου, θα κάνει αντισυγκέντρωση έξω απο το δημοτικό θέατρο που θα γίνει η ημερίδα.
Την σκυτάλη των αντιδράσεων πήρε χθες ο αρθρογράφος του protagon, Κώστας Γιαννακίδης,νε άρθρο του το οποίο έχει τον τίτλο: "Μιλήστε για το σεξ με τον δήμαρχο Κορινθίων"
Στο άρθρο του μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός, που φυσικά τιμάει το επώνυμό του, έθεσε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση που διοργανώνεται από Πανελλήνια Ενωση Θεολόγων, τους Συλλόγους Γονέων τριών Γυμνασίων και τον τοπικό Σύλλογο Πολυτέκνων. Κατά έναν περίεργο λόγο, ο τοπικός Μητροπολίτης δεν έχει εμπλακεί στη σεμνή εκδήλωση, προφανώς επειδή έχουν βγει μπροστά οι θεολόγοι και οι μαυροφορεμένες κυρίες με κοτσίδα. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Σύλλογοι Γονέων έλαβαν τις αποφάσεις τους σε επίπεδο διοίκησης και όχι γενικής συνέλευσης των μελών. Ναι, αλλά ο δήμαρχος; Πώς και ανακατεύτηκε σε αυτό; 
Μα, πώς θα μπορούσε να μείνει έξω, όταν και η αντιπολίτευση στηρίζει την πρωτοβουλία θεολόγων και γονέων; Διότι έτσι και σου έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι μαυροφορεμένες με τις κοτσίδες, εν προκειμένω οι θεολόγοι, δεν μπορείς να το ρισκάρεις. 
Ετσι και αρνηθείς, την επομένη θα είσαι στα ραδιόφωνα ως υπεύθυνος για τον εκμαυλισμό των νέων. Και επειδή, ως δημοτικός άρχοντας, μετακινήθηκες από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχεις πρόβλημα να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο, πόσω μάλλον στις μαυροφορεμένες με τις κοτσίδες. Εδώ βέβαια εγείρεται θέμα κατά πόσο μία δημοτική αρχή δικαιούται να έχει λόγο και άποψη για αντικείμενο διδασκαλίας στα σχολεία. Διότι ναι, ο Αλέξανδρος Πνευματικός δύναται να έχει άποψη ως ιδιώτης ή γονιός. Όχι όμως και ως αιρετός άρχοντας."

Ποιός απαγορεύει στα δημοτικά συμβούλια να έχουν άποψη για κοινωνικά θέματα;
Αν και ο κ.Γιαννακίδης γράφει σε ένα site που είναι ενάντια στον λαϊκισμό, δεν αποφεύγει για άγνωστους λόγους να βουτήξει βαθειά μέσα σε αυτόν.
 Η αιγίδα του δήμου σε μία επιστημονική εκδήλωση σημαίνει ότι ο δήμος εκφράζει άποψη για το θέμα;
Απο πότε βέβαια απαγορεύεται στα δημοτικά συμβούλια να έχουν άποψη και θέση έστω και λανθασμένη για ένα κοινωνικό θέμα δεν το απαντά ο κ.Γιαννακίδης. 
Η απαγόρευση στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου να έχει άποψη είναι γελοία.!
Η συμμετοχή του δήμου στην ημερίδα είναι ομόφωνη πλην των Ψιλογιαννόπουλου-Δημητριάδη και δεν είναι προσωπική απόφαση του δημάρχου.
Ο συντάκτης του άρθρου δεν τα βάζει με τους συλλόγους γονέων, που έμπρακτα στηρίζουν την ημερίδα πιθανόν γιατί δεν τον βολεύει αυτό αλλά τα βάζει με τους αιρετούς,που στην Ελλάδα της παρακμής είναι ευάλωτοι.
Αν τα δημοτικά συμβούλια δεν έχουν κοινωνική ευαισθησία και άποψη για τα κοινωνικά προβλήματα όπως θέλουν όσοι δεν βολεύονται κατά καιρούς απο τις απόψεις αυτές ποιός θα έχει;
Ανεξάρτητα απο το αν η θέση του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου για τις έμφυλες ταυτότητες είναι σωστή κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε ένα αιρετό όργανο να σκέπτεται και να αποφασίζει.
Εκτός απο αυτούς που η Δημοκρατία είναι ότι τους βολεύει προσωπικά και πίσω απο αυτή κρύβουν ακραίες αντιδημοκρατικές απόψεις.!
 Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ένα ακόμα τρόπο να πολώσει και να διαχωρίσει την κοινωνία ενώ καταρρέει..!


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου