Οταν οι Κορίνθιοι έδιναν τον «όρκο του πολεμιστή» στον Σώρρα..! (video)


Εκατοντάδες είναι οι Κορίνθιοι που ορκίσηκαν δημόσια αιώνια πίστη στα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον συμπαντικό αρχιστράτηγο.
Ανθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και επαγγελμάτων που πίστεψαν ότι θα πληρώσει ο Σώρρας όλα τα χρέη και θα δώσει και απο 20.000 (!!!!) ευρώ στον κάθε Ελληνα.
Εκατοντάδες συμπατριώτες μας στην Κόρινθο,το Λουτράκι, το Κιάτο και το Δερβένι έδωσαν δημόσιο όρκο τον οποίο αν καταπατούσαν...θα διαλυόταν όλη η μοριακή δομή του σώματος τους...!!!
Στην συγκέντρωση που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου το 2016 σε καφετέρια της Κορίνθου, απο όπου και το βίντεο, ορκίστηκαν μπροστά στις κάμερες και μπροστά στον κράτιστο νού...!
H "Συνέλευσις Ελλήνων", στην Κορινθία είχε δυναμική παρουσία και στις συγκεντρώσεις είχαν κατά καιρούς συμμετέχει και πρόσωπα ευρέως γνωστά που και αυτά πίστεψαν ότι θα τους χαριστούν κάθε οφειλή προς τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, Τέλη Κυκλοφορίας κ.λπ.), εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και του δημόσιου χρέους που κατά κεφαλήν μάς αναλογεί.
Πίστεψαν ότι ο Σώρρας πούλησε τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων στον Ομπάμα και την NASA..!!!
Τώρα βέβαια που ο αρχηγός θα είναι φυλακή για απάτες προφανώς και θα αλλάξουν τα πράγματα, γιατί  μαζί με τον αρχηγό στην φυλακή θα πάνε και τα δις που αυτός έλεγε ότι είχε...!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου