Ξεκινά σε λίγο ο μεγάλος τελικός για τα κορίτσια της ΑΣΠ..!


Υποκλίθηκε χθες βράδυ στον ανώτερο Ηρακλή Κηφισιάς η ΑΣΠ στον πρώτο αγώνα του τουρνουά της Λαμίας που οδηγεί στην Α' Εθνική κατηγορία.
Ομως το ματς φωτιά είναι αυτό που ξεκινά απόψε στις 20.00 με την ΧΑΝΘ.
Μία ομάδα που είναι στα μέτρα της ΑΣΠ και αν τον πάρει τότε θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για πρώτη φορά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλλευ.
Αυτός ο αγώνας ουσιαστικά είναι ο μεγάλος τελικός για τα κορίτσια μας..

ΗΤΤΑ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ
Ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κόρινθο, την οποία νίκησε με 3-0 στο δεύτερο ματς της 1ης αγωνιστικής του τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών, που διεξάγεται στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας.

Η ομάδα της Κηφισιάς σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στην Κόρινθο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της και έφτασε εύκολα στη νίκη, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στο εναρκτήριο ματς του τουρνουά ο Πορφύρας είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ της ΧΑΝΘ.

Η γνώμη του πάγκου
Σπύρος Χουντουμάδης: «Τα κορίτσια μπήκανε με σοβαρότητα και προσοχή, είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε σαν ομάδα. Το αφήνουμε στην άκρη όμως κι αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς, με μια ομάδα πιο κοντά σε εμάς, ωστόσο θα μπούμε να παίξουμε απελευθερωμένα κι ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε αήττητοι το τουρνουά».

Γιώργος Μπούκουρας: «Το παιχνίδι κύλησε όπως το περιμέναμε. Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος, εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι κι ελπίζω ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές για να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο που έχουμε από την αρχή της χρονιάς».

Τα σετ: 25-13, 25-11, 25-12
Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης) Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Γιαννέλου, Βογιατζόγλου Ι., Λύρα –λ / Κόττα –λ, Κωνσταντέλλου, Τσελέπη, Περγαντή, Βογιατζόγλου Α, Χούντα, Κυριάκου.
Κόρινθος (Μπούκουρας) Κωστάμη, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Βακαλόγλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μαργαρίτη –λ / Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου, Ελευθερίου, Καραβούλη.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου