Γλέντι κάτω απο τα φτερά του Πήγασου για την ΑΣΠ


Είναι κοινά αποδεκτό ότι η ομάδα της ΑΣΠ Κόρινθος φέτος έκανε πολλές υπερβάσεις μαζί για να μπορέσει χθες να πετύχει ένα αληθινό αθλητικό θαύμα και να ανέβει στην Α1 κατηγορία του Ελληνικού βόλλευ.
Η επιτυχία των αθλητριών και του προπονητή τους Γιώργου Μπούκουρα, είναι ανεπανάληπτη και κόντρα στα δεδομένα του αθλήματος.
Χθες το βράδυ επέστρεψε απο την Λαμία η αποστολή και είχε προγραμματιστεί υποδοχή της ομάδας στον Φλοίσβο μπροστά στο άγαλμα του συμβόλου της πόλης.
Το πούλμαν με τις θριαμβεύτριες έφτασε στην Κόρινθο γύρω στις 11.30 το βράδυ και στο κάλεσμα για την υποδοχή ανταποκρίθηκαν περίπου 50 άτομα με τα παιδιά της Θύρας 3 να είναι αυτά που έδωσαν  πανηγυρικό τόνο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που άξιζε.
Παρόντες ο δήμαρχος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας και 2-3 ακόμα δημοτικοί σύμβουλοι.
Ομως τα ίδια τα κορίτσα της ΑΣΠ, οι γονείς και οι άνθρωποι που όλη την χρονιά ήταν μαζί τους, έστησαν άτω απο τα φτερά του Πήγασου, ένα πηγαίο γλέντι για την μεγάλη τους πορεία.
Αξιζε τον κόπο να δείς αυτά τα νέα κορίτσια να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους και να δείς τα χαμόγελα ευτυχίας όσων τις πίστεψαν.
Είναι σίγουρο ότι η ώρα ήταν περασμένη για αυτό και δεν πήγε πολύς κόσμος στον Φλοίσβο να υποδεχθεί την ΑΣΠ.
Απο σήμερα η πόλη θα κληθεί να αποδείξει έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα που την εκπροσωπεί στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας. Εκεί θα φανεί αν τα χθεσινά χαμόγελα θα επενδυθούν με πράξεις ή απλά θα μείνουν για την εθιοτυπία της περίστασης.
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου