ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι εκλογές της Ενωσης έχουν ήδη κριθεί


Κατα την ταπεινή μας άποψη το αποτέλεσμα στις εκλογές για την Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων έχει ήδη κριθεί εδώ και μερικές ημέρες.
Ενας απο τους δύο υποψηφίους έφυγε μπροστά.
Ομως μπαίνοντας στο τελευταίο δεκαήμερο πριν την γενική συνέλευση των μελών της Ενώσεων έχει έρθει η ώρα, των υπαρχηγών, λοχαγών ακόμα και των κατασκόπων.
Οι πολλοί παράγοντες έχουν ήδη αποφασίσει και όσοι το παίζουν πάρολι, εντείνουν τις πιέσεις τους προς τα επιτελεία των υποψηφίων, για να έχουν καλύτερη τύχη...!
Βρισκόμαστε σε μία φάση που πάει σύννεφο η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση.
Στην πιάτσα ακούς απίστευτες ειδήσεις που δεν υπάρχουν και μυθεύματα που εξυπηρετούν την στιγμή.
Στο διαδίκτυο δεν ασχολείται κανένας εκτός απο τον "Νικηφόρο" και τον "Παπαδόπουλο"...
Χρήμα ακόμα και σήμερα δεν έχει πέσει ούτε σεντς.
Υποσχέσεις πολλές και αναμονή...!
Αυτή είναι η εικόνα με μικρή απόκλιση των εκλογών.
Γενικά υπάρχει ήρεμο κλίμα γιατί δύο άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν τις εκλογές Ντάλας...οι Χρήστος Κορδώσης και Δημήτρης Μπίτζιος αλληλοεξουδετερώθηκαν λόγω Χιλομοδίου αλλά και γιατί τα επιτελεία τους συνέστησαν...αυτοσυγκράτηση.
Ενδιαφέρον δηλαδή κανένα.
Οπως λένε και οι αναρχικοί αν οι εκλογές μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στο ποδόσφαιρο θα ήταν χρόνια...απαγορευμένες.

Αύριο βράδυ ο Μιχάλης Τσιχριτζής που κάνει δυναμική παρουσία στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, ανακοινώνει τους 11 εκλεκτούς του, ενώ απο την πλευρά Στράθη Γκουρβέλου όλα κινούνται νοηματικά...για να μην τους ματιάσουν..!!!
Και σε αυτές τις εκλογές δεν θα γίνουν οι ερωτήσεις που πρέπει και δεν θα δοθούν φυσικά και οι απαντήσεις που επιβάλλεται να δοθούν.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Είπε ο Μιχάλης Τσιχριτζής ότι απο τους 11 του προηγούμενου συμβουλίου θα μείνουν μόνο 4-5 και θα γίνει ανανέωση.
Η αλήθεια είναι ότι οι υπόλοιποι ΕΦΥΓΑΝ είτε μόνοι τους είτε διαφώνησαν, είτε τσακώθηκαν.
Αυτά είναι ψιλά γράμματα όμως και  κανείς δεν έχει διάθεση να πεί τίποτα περισσότερο απο το ότι "εμείς είμαστε οι καλοί και οι άλλοι είναι οι κακοί"...
Αντε και καμία ντουφεκιά στον αέρα για το Ενωσιακό γήπεδο...Μέχρι εκεί..!
Η σωτηρία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου είναι πολύ μεγάλο πράγμα...που λέει και το τραγούδι και με όρους συνομωσίας και συνδιαλλαγής δεν μπορεί να έλθει.
Και ένα τελευταίο:Επεξεργασία

Street Life
Ιούνιος 2017
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου