Απολείπειν ο Θεός Βασίλη Νανόπουλο και ΝΔ στην Κόρινθο...!


Ή αλλοώς χαιρέτα την Κόρινθο που χάνεις...
Την ίδια στιγμή που ο κ.Νανόπουλος, δήλωνε υπομειδιώντας ότι στηρίζει εξίσου τους κκ.Λουζιώτη, Σπηλιωτακάρα και Πιτσάκη, στο επιμελητήριο, πίσω απο τις κουρτίνες, παιζόταν η τελευταία πράξη του δράματος της ΝΔ της Κορίνθου.
Με "συμπέθερο" γενικό γραμματέα (όχι τον Δέδε), στηνόταν μία ανίερη συμμαχία μεθοδικά για το επιμελητήριο.
Πριν απο 25 ημέρες στο επιμελητήριο είχαν κληθεί παράγοντες της αγοράς για να τους γίνει σχετικό μασάζ και να αποδεχθούν την Αριστερο-δέξια συμμαχία Σπηλιωτακάρα, Κουκουλάκη με τους Λιβάνη και Πανταζή.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ χωρίς να φαίνεται στο προσκήνιο ευλόγησε τον ανίερο γάμο ανάμεσα στα δύο δεξιά του χέρια με τους ακτιβιστές του ΣΥΡΙΖΑ.
Οσο καλή πρόθεση και αν έχει κάποιος θα πρέπει να είναι επικίνδυνα χαζός για να μην καταλάβει ότι ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινε ο κ.Κουκουλάκη, ιδιαίτερα, κόντρα στις επιθυμίες αλλά και τις φιλοδοξίες του κ.Νανόπουλου.
Ο κ.Κουκουλάκης είναι εντελώς γνωστό ότι αποτελεί το alter ego του κ.Νανόπουλου.
Η επιθυμία του κ.Νανόπουλου είναι για αυτόν διαταγή.
Πριν λίγο καιρό είπα στον κ.Νανόπουλο: "Οπου πάνε οι Κουκουλάκης-Σπηλιωτακάρας, εκεί θα στηρίζεις και εσύ"
Μου απάντησε: "Είναι οι ανθρωποί που και η παρουσία τους πάντα σηματοδοτεί εμένα"...
Το συνοικέσιο πήγε καλά και ο γάμος προχώρησε με τον τίτλο: "Νέα Εποχή"...!
Είναι προσπάθεια του κ.Νανόπουλου να στήσει στην Κόρινθο το δικό "1989" και να πάρει τον δήμο Κορινθίων. 
Ερωτηματικό παραμένει ποιά κυρία έφτιαξε τα περίφημα κεφτεδάκια όπως τότε η Μαρίκα Μητσοτάκη...!

ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 Οι φίλοι του κ.Λουτζιώτη έπεσαν απο τα σύννεφα γιατί είχαν πιστέψει ότι θα πάρουν προίκα τον επιμελητηριακό μηχανισμό Νανόπουλου και πλέον βλέπουν ότι η κάθοδος τους θα είναι περιορισμένης εμβέλειας.
Ο κ.Σπηλιωτακάρας που πάντα ακούει τον αρχηγό ήξερε απο καιρό το σχέδιο και περίμενε, τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ για να χρησθεί αρχηγός.
Ο  κ.Μουρίκης είναι ούτως ή άλλως μισητό πρόσωπο στο περιβάλλον Νανόπουλου και είχε καιρό διαχωρίσει την θέση του.
Ο κ.Πιτσάκης δεν μάσησε και πρώτος πριν ένα μήνα ανακοίνωσε υποψηφίους με αποτέλεσμα να βρεθεί απέναντι απο τους σχεδιασμούς Νανόπουλου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ κ.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ;
Να πάρει την δέσμευση Λουζιώτη και Πιτσάκη ότι θα στηρίξουν για πρόεδρο τον κ.Σπηλιωτακάρα,έτσι ώστε να βγάλει αυτόν που έχει σχεδιάσει και να έχει το κεφάλι του ήσυχο με την συμφωνία των Συριζαίων συντρόφων
Στην ουσία ΔΙΑΛΥΕΙ  την Νέα Δημοκρατία στην Κόρινθο για χάρη των προσωπικών του σχεδιασμών και έχει πολύ-πολύ ενδιαφέρον η άποψη του προέδρου Χρήστου Κορδώση και της νομαρχιακής του κόμματος πλέον
Ο Χρήστος Δήμας και ο Νίκος Ταγαράς βλέπουν περίλυποι τον εγκλωβισμό του κόμματος στην Κόρινθο και είναι αδύναμοι να αντιδράσουν.Οπως έχουν παγώσει και στην Πειραιώς στην Αθήνα με τα απίστευτα που συμβαίνουν στην Κόρινθο.

ΕΒΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΔ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
Η "Νέα Εποχή" με το αριστερο-φιλελέ κράμα της θα αποδειχθεί στις 10 Δεκεμβρίου,  θα αποτελέσει το Κύκνειο άσμα της ΝΔ στον δήμο Κορινθίων.
Δεν είναι μία συμμαχία επιχειρηματιών με στόχο το καλό του επιχειρείν αλλά ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ που  αδιαφορεί για το επιμελητήριο και στοχεύει στον δήμο Κορινθίων...!
Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κ.Σπηλιωτακάρα των γνωστών φιλο-Νανοπουλικών στελεχών του Επιμελητηρίου , θα είναι η επιτομή της τραγωδίας.
 Ο κ.Νανόπουλος πλέον έχει 3 ορκισμένους εχθρούς πολιτικά μέσα απο τα σπλάχνα της παράταξης που έχουν  όπως δείχνουν οι συνδυασμοί τους την δυνατότητα κοινωνικά και πολιτικά να εξαφανίσουν την "Συμμαχία Πολιτών", που θα τρέξει να βρεί παρηγοριά στην αγκαλιά της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, που πάντα θα είναι απρόβλεπτη.

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ  ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...!
Είναι δεδομένο ότι ο κ.Νανόπουλος δημόσια θα ισχυρισθεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την μεθόδευση αυτή και θα τα ρίξει στην διαιτησία, δηλαδή σε μένα που γράφω την ανάλυση αυτή.
 Είναι σαν να λέμε ότι ο κ.Κώστας Πνευματικός θα έκανε δικό του συνδυασμό και ο Αλέκος Πνευματικός απλά θα δημάρχευε και δεν θα ήξερε..τίποτα...!
Και πάμε στον Αλέκο Πνευματικό.
Ο πολιτικός χρόνος για έναν πολιτικό τελειώνει όταν τελειώνει και η τύχη του.
Ο δήμαρχος Κορινθίων, ενώ έχει άλλες δικές του σκοτούρες με την στάση 3-4 λοχαγών του, ξαφνικά βλέπει την ΝΔ να διαλύεται και την αντιπολίτευση να βρίσκεται στην δίνη της διάλυσης και όλο τον σοβαρό κόσμο της πόλης να τον βλέπει και πάλι ώς την μοναδική αχτίδα πολιτικής σοβαρότητας.
 Χωρίς καν να κουνήσει το δακτυλάκι του.
Η τύχη τον θέλει δήμαρχο και την επόμενη 4ετία...!

Υ.Γ: Ο κ.Νανόπουλος είναι  επιστήμονας και καλός μάνατζερ και καλός πολίτης ,αλλά στα πολιτικά όχι απλά δεν το έχει αλλά διαρκώς αυτοτραυματίζεται. Δεν υπάρχει κάποιος να τον βοηθήσει στοιχειωδώς;;;
Γράφει μόνος του τον επίλογο με τον δήμο Κορινθίων...!

ΑΠΟΛΕΙΠΕΙΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΝ
.............Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,
πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις. 

Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Οκτώβριος 2017
Street Life











Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου