Δεν έχετε δικαίωμα να ξεφτιλίσετε την εντολή των Κορίνθιων επιχειρηματιών...!


Αργά το βράδυ της Κυριακής,ο απερχόμενος πρόεδρος του επιμελητηρίου  γεμάτος χαρά, έλαμπε γιατί όπως έλεγε "έβγαλε τα 3 δικά του παιδιά"....
Την ίδια στιγμή η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των μελών του Επιλητηρίου ακόμα και με τις άπειρες εξουσιοδοτήσεις των Ανωνύμων ετιρειών ζητούσε επιτακτικά ΑΝΑΝΕΩΣΗ...!!!!!
Ο κ. Νανόπουλος στα δικά του παιδιά μετρούσε και τον κ.Παναγιώτη Πιτσάκη, ο οποίος χθές όμως με ανακοίνωση του έκοψε τον βήχα σε όλους και φυσικά με έντονο τρόπο, διαχώρισε την θέση του απο την...διοικούσα επιτροπή της διοίκησης Νανόπουλου.
"Ο αγώνας μας δεν τελείωσε,
ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ.
Αγωνισθήκαμε για την αλλαγή στο Επιμελητήριο και θα την επιβάλλουμε.
Η νέα ημέρα χάραξε.
Παναγιώτης Πιτσάκης"

Η ανακοίνωση του τα λέει όλα και δεν θα μπορύσε να είναι διαφορετικά απο την στιγμή που ακόμα και με τον τίτλο του συνδυασμού του "Αλλαγή 2017", απο την αρχή ζήτησε την ανανέωση του επιμελητηρίου.
 Το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κορινθίων επιχειρηματιών για ανανέωση του επιμελητηρίου πρέπει να γίνει σεβαστό απο τους κκ. Μουρίκη-Πιτσάκη και Ραψωματιώτη, ανεξάρτητα απο πικρίες ή παράπονα.
Είναι ο ελάχιστος σεβασμός στον κόσμο που τους στήριξε και ψήφισε.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ
Να ξαναφέρετε στο Επιμελητήριο ολόκληρη την Διοικούσα επιτροπή της παλιάς διοίκησης.
Οι κκ. Λουζιώτης, Σπηλιωτακάρας, Σουφρίλας, Ταουξίδη, Κουκουλάκης είναι οι στενοί συνεργάτες του κ.Νανόπουλου ( η παλιά διοικούσα επιτροπή)  και αν οι κκ. Μουρίκης-Πιτσάκης και Ραψωματιώτης γράψουν στα παλια τους παπούτσια το αίτημα για Αλλαγή που έδωσε η ψήφος των Κορίνθιων επιχειρηματιών, απλά θα έχουν ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
Δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν.
Οφείλουν να βρούν άμεσα λύση με το όποιο κόστος για τον καθένα.
Συνολικά αριθμούν 12 έδρες και υπάρχει χώρος να δουλέψουν όλοι σε ένα επιμελητήριο που δεν θα υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τις παλιές διοικήσεις.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και βρείτε την λύση.
Ο επιχειρηματικός κόσμος και όλοι όσοι ζούμε απο την αγορά περιμένουν το αυτονόητο, που είναι έντιμο με τις διακηρύξεις σας.

 Υ.Γ.: Σας έπιασαν κοροϊδα με τις Ανώνυμες εταιρείες ας μην σας πιάσουν και πάλι γιατί τότε υπάρχει πρόβλημα....

Γ.Λ.
Δεκέμβριος 2017
Street Life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου