"Επιμελητήριο-ταβερνείο" και η έλλειψη μνήμης του κ.Μουρίκη!


Στο κλίμα των ημερών  ο συνδυασμός "Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου" του κ.Σωτήρη Μουρίκη, με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθές το βράδυ και μετά την εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου, κάνει ευθεία επίθεση στον πρόεδρο κ.Πιτσάκη, κατηγορώντας τον για "σαλαμοποίηση" και "γελοιοποιηση" του θεσμού, επειδή....προσέφερε ένα κρασί στους επιχειρηματίες.
Γράφει η ανακοίνωση:
"ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ
Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου.
Η Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου δεν παρέστη σύσσωμη της αφενός μεν λόγω ελλιπούς ενημέρωσης και αφετέρου εξαιτίας της κίνησης «καλής θέλησης» του κ. Πιτσάκη δυο ημέρες πριν, ενόψει και της γιορτής του Επιμελητηρίου..
Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σε τοπική ιστοσελίδα συνεργάτη του κ. Πιτσάκη και η οποία λειτουργεί ως άτυπο Γραφείο Τύπου του, κηδειόχαρτο με αποδέκτες τον επικεφαλής της Δύναμης Επιχειρηματικής Προόδου κ. Σωτήρη Μουρίκη και αυτόν της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Π. Λουζιώτη επειδή τολμήσαμε να έχουμε κοινή γραμμή ως μειοψηφία σε ένα ζήτημα.
Αφού πρώτα ο κ. Πιτσάκης επεχείρησε να διαλύσει συνδυασμούς, με σχετική επιτυχία οφείλουμε να ομολογήσουμε,  προσφέροντας τα «καθρεφτάκια» του, τώρα προσέφυγε βάσει σχεδίου στην προσπάθεια γελοιοποίησης (δήθεν «κάνουμε πλάκα») όσων φοβάται.
Οι χειραψίες μεταξύ των ανθρώπων πρέπει να έχουν κάποιο νόημα για να έχουν κάποια αξία.
Καλό κουράγιο κύριε Πρόεδρε στο δρόμο που διαλέξατε. Το Επιμελητήριο δεν είναι ταβερνείο.
ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ"

Πάει χάλεσε ο κόσμος.
Αφού και ο bon viveur, Σωτήρης Μουρίκης, κάνει τέτοια ανακοίνωση δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Ενα κρασί στους καλεσμένους, όπως γίνεται 20 χρόνια και μάλιστα κερασμένο (δωρεά) απο τον εξαίρετο οινολόγο-επιχειρηματία Θύμιο Τάρρη, κρίνεται ένοχο γιατί μπορεί να μετατρέψει σε "ταβερνείο" το Επιμελητήριο...!!!!
Αυτα που αναφέρονται στο Street Life, ως άτυπο γραφείο τύπου δεν τα σχολιάζουμε.
Θα σχολιάσουμε όμως την έλλειψη μνήμης του κ.Μουρίκη.
Ακόμα ακούγονται οι ύβρεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ του στην αγορά και μάλιστα χυδαίες, πιο πρόστυχες δεν γίνεται  σε όλη την προεκλογική περίοδο, απο τους σημερινούς συνοδοιπόρους.
 Επειδή έχουμε καλή μνήμη ας κλείσουμε το θέμα εδώ  και μην κάνουμε Ντάλας την Κόρινθο...
Διότι η μνήμη δεν κάνει καλό....!
Γ.Λ.
Street Life




Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου