Ετοιμοι να διεκδικήσουν Ξυλόκαστρο- Κιάτο και Βόχα !


Ακόμα και αν οι δημοτικές εκλογές δεν γίνουν τον Μαϊο του 2019 αλλά τον Σεπτέμβριο ο καιρός πλησίασε και οι ζυμώσεις στους δήμους έχουν ξεκινήσει και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.
Στην Κόρινθο έχουμε γράψει τι κινείται και τι προοπτικές υπάρχουν. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους τους τρείς δυτικούς δήμους του νομού.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Ο νυν δήμαρχος κ. Ανδρικόπουλος διάγει μία θητεία χωρίς αντιπολίτευση ουσιαστική κάνοντας μία χαμηλών τόνων διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, με μοναδικό σημείο αιχμής το θέμα του ΧΥΤΑ, που αποτελεί την Αχίλλειο πτέρνα του.
Μία υποψηφιότητα που ήδη συζητείται έντονα είναι της κας Γιώτας Μπάγκα, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει το σκηνικό στην περιοχή, Η υποψήφια με την ΝΔ στις προηγούμενες εθνικές εκλογές έχει την δυνατότητα να απειλήσει τον δήμαρχο και να διαμορφώσει νέες συμμαχίες.Το δημαρχείο είναι στις προθέσεις της αλλα δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει το αποφασιστικό βήμα.

ΚΙΑΤΟ: Ο Σπύρος Σταματόπουλος εδώ και πολύ καιρό δεν έχει αντίσταση στο Κιάτο και παίζει ολοκληρωτικά μόνος του οδεύοντας προς την τρίτη θητεία του. Είναι παραπάνω απο σίγουρο ότι αντίπαλο αυτή την φορά θα έχει τον διεισδυτικό Σωτήρη Σπηλιωτακάρα, που ετοιμνάζεται όσο και να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Η υποψηφιότητα Σπηλιωτακάρα βάζει δύσκολα στον δήμαρχο και θα τον αναγκάσει να αλλάξει ρότα.

ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Ισως είναι ο δήμος που λες ότι δεν υπάρχει.Αίτημα της περιοχής είναι πλέον η αλλαγή, με δεδομένη την πλήρη σχεδόν απραξία της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου. Στις εκλογές του 2014, ο αντίπαλος του Θανάσης Μανάβης έπεσε θύμα της απειρίας του αλλά και της μεγάλης διάσπασης που έγινε στο Ζευγολατιό. Αυτό πλέον έχει αλλάξει και ο κ.Μανάβης θεωρείται απο την πλειοψηφία του κόσμου, ο άνθρωπος που μπορεί να ταράξει τα στάσιμα νερά σε ένα δήμο που ακόμα δεν έχει βρεί ρόλο στον αυτοδιοικητικό χάρτη.Ολοι συμφωνούν ότι μπορεί να κερδίσει τον Παπακυριάκο αλλά και να δώσει προοπτική στον δήμο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου