“chicken grill”: Σουβλάκια που σέβονται τον εαυτό τους


Το να γυρίζεις πεινασμένος στην πόλη και να αναζητάς μια γρήγορη λύση είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει. Και όχι μόνο μια φορά! Είναι από τις στιγμές που μια τυρόπιτα στα γρήγορα δεν σου κάνει, ούτε τα χοντροκομμένα σάντουιτς που στην τελική τρως μόνο ψωμί. Θέλεις κάτι να σε «πιάσει» που λένε. Είναι λοιπόν η στιγμή που ένα απλό και τίμιο σουβλάκι θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

 Μια τέτοια «δύσκολη» μέρα βρέθηκα και εγώ μπροστά στο καινούργιο στέκι “chicken grill” στη Εθνικής Αντίστασης και Αδειμάντου στο κέντρο της Κορίνθου. Δεν το πολυσκέφτηκα και κάθισα σε ένα από τα τραπέζια που έχει στο πεζοδρόμιο. Εξωτερικά το εν λόγο μαγαζί δεν σου μοιάζει με τα παραδοσιακά ψητοπωλεία, το αντίθετο μάλιστα. Νομίζω ότι εναρμονίζεται πλήρως με το στιλ και την αισθητική άποψη της περιοχής. Μοντέρνα, λιτή διακόσμηση με την κουζίνα να καταλαμβάνει τον περισσότερο εσωτερικό χώροκαι τη μεγάλη βιτρίνα να σου επιτρέπει να βλέπεις πως ετοιμάζουν την παραγγελία σου.

Ο κατάλογος του πλούσιος και περιεκτικός. Καλύπτει όλα τα γούστα, χωρίς να γίνεται κουραστικός. Κυριαρχούν φυσικά τα ψητά κρέατα και τα τυλιχτά εδέσματα, δηλαδή τα γνωστά μας σουβλάκια.
Εγώ μιας και κάθισα είπα να ξεχάσω τον χρόνο που με κυνηγούσε και να δοκιμάσω κάτι παραπάνω. Ζήτησα μία φέτα  μαζί με τηγανητές πατάτες. Βλέπεις αυτά τα δύο πάνε πάντα μαζί! Στα κρέατα τώρα, έκτος από το σουβλάκι κοτόπουλο -τόσο εκείνο που φτιάχνουν από μπούτι όσο και αυτό από στήθος-, ζήτησα κι ένα χοιρινό!

Την λίγη ώρα που περίμενα για να έρθει η παραγγελία μου έβλεπα τα γύρω τραπέζια να γεμίζουν από μερίδες Το κοτόπουλο καλαμάκι. «Είναι το πιο δυνατό μας χαρτί» θα μου πει στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του. Δύο ζουμερά καλαμάκια κοτόπουλου, μαζί με πίτες ολικής άλεσης και πλήθος από ψητά λαχανικά με λίγο ξίδι βαλσάμικο, ένα πλήρες πιάτο και σε πολύ πιο δελεαστική τιμή.

Με λίγα λόγια στο “chicken grill”, θα φας τίμια, νόστιμα, χορταστικά και οικονομικά.
Και θα επιστρέψεις ή θα παραγγείλεις για το σπίτι, γιατί κάνουν και delivery και, μάλιστα, μέχρι αργά.
Στο τηλέφωνο 27410-21863
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου