Η πρώτη αποστολή Κουρμπανά στο Κιάτο..!


Τους εκλεκτούς του ενόψει Πέλοπα Κιάτου γνωστοποίησε ο νέος τεχνικός του Εθνικού.
Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (17/3) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών, για το ματς της Κυριακής (18/3), όπου στόχος είναι μόνο η νίκη, ώστε να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή και να την επανακτήσουν.
Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε τους:
Βουτσινά, Βλάχο, Γερόλυμο, Γκέσιο, Δωματά, Κατίδη, Κατσικοκέρη, Κρητικό, Κωνσταντίνου, Μίτσελ, Μακρυγιάννη, Παυλάκη, Πεχλιβανίδη, Ρούσση, Ρομάνο, Σικαλιά, Στασινό και Τεγούση.
 
Το βιογραφικό του νέου προπονητή του Εθνικού
Πλούσιο σε ποδοσφαιρική αλλά και προπονητική καριέρα είναι το βιογραφικό του νέου προπονητή του Εθνικού, Νίκου Κουρμπανά.
Πλούσιο σε ποδοσφαιρική αλλά και προπονητική καριέρα είναι το βιογραφικό του νέου προπονητή του Εθνικού, Νίκου Κουρμπανά. Ο Νίκος Κουρμπανάς γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας στις 22 Μαρτίου 1962. Αγωνιζόταν στην θέση του αμυντικού και έπαιξε στις ομάδες: Ελλάς Βέλους, Πέλοπας Κιάτου, Κόρινθος, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Γ.Σ. Μαρκό. Φόρεσε 8 φορές την φανέλα της εθνικής Ελλάδας, 5 με την Παναχαΐκή και 3 με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, έχει αγωνιστεί 4 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ολυμπιακής ομάδας .

Ο νέος προπονητής του Εθνικού ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το ‎1997-1998 αναλαμβάνοντας την Γ.Σ. Μαρκό, την επόμενη σεζόν βρέθηκε στον Αιολικό Μυτιλήνης και εν συνεχεία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε: Δόξα Βύρωνα, Γ.Σ. Μαρκό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Α.Ο. Κέρκυρα, Φωστήρα, Νίκη Βόλου,‎ Παναχαϊκή για 2η φορά, Νίκη Βόλου και πάλι, Λαμία, Βύζαντα Μεγάρων, Παναιγιάλειο, Καλαμάτα, Καλλιθέα εκ νέου, Πανηλειακό, ενώ ο τελευταίος σταθμός της μέχρι τώρα καριέρας του ήταν και πάλι ο Παναιγιάλειος.
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου