Εκδίκηση χωρίς τέλος;;; | Ρίχνει την Κόρινθο ΄06 στην Β' κατηγορία;;;


Το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας,ουσιαστικά τελείωσε το περασμένο Σάββατο στον Συνοικισμό, με την διακοπή του αγώνα απο τον διαιτητή κ.Καλαρά.
Δίκαια ή άδικα, σωστά ή λάθος, έντιμα ή ανέντιμα, δεν έχει πλέον καμία σημασία πρωταθλήτρια είναι η ιστορική ομάδα της πόλης που θα ανέβει στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Κάθε υγιής φίλαθλος της Κορίνθου, δεν μπορεί παρά να ευχηθεί στον ΠΑΣ Κόρινθος, αυτή την φορά να ξεκινήσει σε υγιείς βάσεις για να φτάσει εκεί που είναι το ποδοσφαιρικό όνειρο όλων και να μαζέψει και πάλι κοντά της τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.
Το πρωτάθλημα τελείωσε αλλά δεν έχει τελειώσει όπως φαίνεται η οργή  του προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων κ.Μιχάλη Τσιχριτζή απέναντι στην ομάδα Κόρινθος 2006.
Απο χθες απο παράγοντες  της Ενωσης διακινείται έντονα το σενάριο ότι η αρμόδια επιτροπή που θα επιληφθεί του αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος-Κόρινθος 2006, έχει την πρόθεση όχι απλά να τιμωρήσει την ομάδα αυτή αλλά να την υποβιβάσει στην Β' κατηγορία Κορινθίας...!
Αν αυτό το σενάριο έχει έστω και ελάχιστη αλήθεια τότε μιλάμε για εκδίκηση χωρίς φραγμούς και κανένα τέλος.
Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα απο τον κ.Τσιχριτζή να αγαπά την ομάδα της καρδιάς και κόντρα ακόμα στην ηθική να την βοηθήσει να πάει όσο ψηλότερα μπορεί.
Ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Κορινθίας δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να εκδικηθεί με τέτοιο τρόπο μία ομάδα που είναι αήττητη αλλά δεν παίρνει πρωτάθλημα..
Που δεν δημιούργησε επεισόδια και κανένα αγώνα πλην την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της το περασμένο Σάββατο.
Μία ομάδα που επένδυσε σε Κορίνθιους παίκτες, προπονητές και έδωσε ξεχωριστό ποιοτικό ενδιαφέρον στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Μία τέτοια εκδίκηση είναι σίγουρο ότι θα την καταδίκαζαν ακόμα και οι πολύ φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣ Κόρινθος, πλην ελαχίστων που κινούνται με μοναδικό κριτήριο το μίσος.
Αν το σενάριο του υποβιβασμού είναι στο μυαλό του κ.Τσιχριτζή τότε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι απλά μία ζούγκλα που δεν υπάρχει τίποτα και κάκιστα ασχολούνται μαζί του τόσες χιλιάδες νέοι Κορίνθιοι.
Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία ηθικής στο ποδόσφαιρο όπως οι κκ. Ραχανιώτης και Πετρόπουλος σε καμία περίπτωση δεν θα δέχονταν κάτι τέτοιο.
Δεν σημαίνει ότι μπορούν να το αποτρέψουν αν το θελήσει ο κ.Τσιχριτζής.
Να θυμήσουμε ότι η επιτροπή της Ενωσης που εκδίκασε πριν λίγο καιρό την ένσταση του αγώνα Κόρινθος 06-ΠΑΣ Κόρινθος κατοχύρωσε τον αγώνα στον ΠΑΣ με 0-3 και την επόμενη ημέρα...παραιτήθηκε...!
Στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είναι το πιο λαϊκό άθλημα ισχύει ο νόμος του Προέδρου και οι πάντες σιωπαίνουν...!
Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.!

Απρίλιος 2018
Street Life



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου