Οι κακές παρέες του Οικονόμου | Εφυγε ως Πρόεδρος...!


Παραλίγο...ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Οικονόμου, να μολύνει αυτή την Αγια πόλη, διοργανώνοντας ένα αγώνα που είχε ως μέντοιρα ένα βαρυποινίτη...!
Σε μία πόλη που το ΗΘΟΣ και το μέτρο είναι απο αρχαιοτάτων χρόνων το σήμα κατατεθέν της ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, συνελήφθη να έχει κακές παρέες.

Οι κακές παρέες είχαν ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η κόρη του βράθηκε στον ίδιο συνδυασμό με μία άλλη επιχειρηματία, ο άνδρας της οποίας ήταν στην φυλακή...!
Σύμφωνα με το ανέκδοτο περί του αστυνομικού και του μπουζουκιού (και τα δύο όργανα είναι), κακή παρέα για τον κ.Οικονόμου αυτή την εποχή είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης, που κέρδισε το Επιμελητήριο έχοντας στον συνδυασμό του της δύο γυναίκες....!!!
Ειπώθηκε αυτό στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής, ως υπενθύμιση περισσότερο.
Ενα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ο Γιώργος Οικονόμου, παραιτήθηκε, έχοντας ουσιαστικά ως μοναδικά του στηρίγματα τον Βασίλη Πανταζή και τον Γιώργο Μουρούτσο.
Αλλοι έκαναν πως καταλάβαιναν και άλλοι πως δεν καταλάβαιναν.
Αλλοι  σφύριζαν και άλλοι έφευγαν.
Στην πράξη ήταν μία μονομαχία Αλέκου και Γιώργου.

Δύο ανθρώπων με παρελθόν κολλητών που πλέον οι σχέσεις τους έσπασαν και μπορεί και να οδηγηθούν στα δικαστήρια.
Το ολέθριο σφάλμα του Οικονόμου ήταν ότι είπε πως το 2019 θα στηρίξει τον Χρήστο Χασικίδη...!
Απο την στιγμή αυτή και μετά ήρθαν στην επιφάνεις οι κακές παρέες του πρώην Προέδρου του ΚΕΠΑΠ...
Οι αγώνες σε κλουβί διαφημίζονταν απο τον Ιανουράριο αλλά κανείς δεν είχε ενοχληθεί ηθικά.....!!!

Η ΗΘΙΚΗ κατέλαβε την πόλη αυτή όταν αυτομόλησε απο την πλειοψηφία ο Οικονόμου...!

Ο Οικονόμου κέρδισε πολιτικά γιατί κατάφερε να είναι ο πρώτος συνεργάτης του δημάρχου που δεν τον παραιτούν απο το...αεροπλάνο...(θυμάστε;;) και έκανε πολιτικό θέμα την παραίτηση του κερδίζοντας πόντους στο εν εξελίξη δημοτικό παιχνίδι, αφου ήταν ο μόνος που στάθηκε απέναντι στον δήμαρχο ίσος προς ίσον..
Μετά την συνεδρίαση της Παρασκευής είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Κόρινθος θα βαδίσει τους επόμενους 16 μήνες χωρίς ουσιαστικά δημοτική αρχή με ότι αυτο συνεπάγεται...!

Street Life
Μαϊος 2018
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου